Heeren van Coevorden

Welkom bij De Heeren van Coevorden, een culinaire hotspot in het hart van Drenthe. Dit sfeervolle restaurant, gelegen in het historische centrum van Coevorden, biedt een unieke eetervaring die je niet snel zult vergeten. Of je nu een lokale inwoner bent of een toerist die de schoonheid van Drenthe verkent, een bezoek aan De Heeren van Coevorden is een must. In dit artikel ontdek je wat dit restaurant zo bijzonder maakt en vind je alle informatie die je nodig hebt om je bezoek te plannen. Voor meer informatie en reserveringen kun je terecht op de website van De Heeren van Coevorden.

Wat klanten over de Heeren van Coevorden zeggen

Monique KL

Met 4 personen geweest voor een diner. Vriendelijke bediening, leuk open restaurant. Voor een diner mag het licht wel iets gedimd worden. Begonnen met een stokbroodje met 3 soorten tapenade; heerlijke pesto en tomatentapenade. We kregen een heerlijke amuse van pompoenmouse met geitenkaas. Daarna een voorgerecht; gans, tonijn en quinoa. Mooi opgemaakt en smaakvol. Vervolgens de hoofdgerechten; eendenborst, ribbetjes en biefstuk. Met verse groente op de borden. Als bijgerechten patat en salade. Afgesloten met koffie. Leuke, nette bediening. Je kunt hier goed eten.

Rossi Rossi

Lekker eten, gezellige sfeer, prima personeel. Aan de kassa verkopen ze ook potjes snoep voor een goed doel. Heel leuk initiatief! Ze zijn heerlijk en het potje stop je zo in je binnenzak. Heb je wat voor onderweg.

Adresgegevens

Heeren van Coevorden (heerenvancoevorden.nl)

Telefoon: 0524 524 419

Een historische locatie

De Heeren van Coevorden is gevestigd in een prachtig historisch pand dat dateert uit de 17e eeuw. Dit voormalige herenhuis ademt de charme en elegantie van vervlogen tijden. Het gebouw is zorgvuldig gerestaureerd met behoud van authentieke elementen, wat zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer. De combinatie van historische architectuur en modern comfort maakt een bezoek aan dit restaurant een unieke ervaring.

Culinaire hoogstandjes

De keuken van De Heeren van Coevorden staat bekend om zijn culinaire hoogstandjes. Het menu biedt een breed scala aan gerechten, bereid met de beste lokale en seizoensgebonden ingrediënten. De chef-kok en zijn team zijn meesters in het creëren van verfijnde gerechten die niet alleen heerlijk smaken, maar ook een lust voor het oog zijn. Of je nu kiest voor een uitgebreid diner of een lichte lunch, je bent verzekerd van een gastronomische ervaring van topklasse.

Specialiteiten van het Huis

Enkele van de specialiteiten die je bij De Heeren van Coevorden kunt verwachten, zijn onder andere de malse tournedos, vers gevangen visgerechten en creatieve vegetarische opties. Het restaurant staat ook bekend om zijn verrassingsmenu, waarbij de chef-kok je meeneemt op een culinaire reis vol verrassingen en smaken. Dit menu verandert regelmatig, afhankelijk van de beschikbaarheid van de ingrediënten en de inspiratie van de chef.

Wijn en drank

Bij een goede maaltijd hoort natuurlijk ook een goed glas wijn. De Heeren van Coevorden beschikt over een uitgebreide wijnkaart met zorgvuldig geselecteerde wijnen uit de beste wijnstreken ter wereld. Of je nu een liefhebber bent van rood, wit of rosé, je vindt hier altijd een wijn die perfect bij je gerecht past. Het deskundige personeel staat klaar om je te adviseren en ervoor te zorgen dat je wijnkeuze de maaltijd perfect aanvult. Naast wijn biedt het restaurant ook een selectie van speciaalbieren, cocktails en non-alcoholische dranken.

Heerlijk uiteten bij de Heeren van Coevorden. Trek eropuit in Drenthe!

Sfeervolle ambiance

De sfeer bij De Heeren van Coevorden is ongedwongen en gastvrij. De stijlvolle inrichting met een mix van klassieke en moderne elementen zorgt voor een gezellige ambiance waar je je meteen thuis voelt. Of je nu komt voor een romantisch diner voor twee, een familiebijeenkomst of een zakelijke lunch, het restaurant biedt de perfecte setting voor elke gelegenheid. In de zomermaanden kun je ook genieten van je maaltijd op het prachtige terras, met uitzicht op het historische centrum van Coevorden.

Een feestje? Bij de Heeren van Coevorden is dit mogelijk! Een evenement of feestje in Coevorden organiseren doe je bij de Heeren van Coevorden

Evenementen en feesten

De Heeren van Coevorden is ook de ideale locatie voor evenementen en feesten. Of je nu een verjaardag, jubileum, bruiloft of bedrijfsfeest wilt organiseren, het team van het restaurant helpt je graag bij het plannen en uitvoeren van je evenement. Met een breed scala aan arrangementen en de mogelijkheid om het menu aan te passen aan je wensen, zorgt De Heeren van Coevorden ervoor dat je evenement een onvergetelijke ervaring wordt.

Heeren van Coevorden koopt lokaal. Van broodjes tot jam. Zo ondersteunen verschillende ondernemers elkaar in de gemeente Coevorden!

Duurzaamheid en lokale betrokkenheid

De Heeren van Coevorden hecht veel waarde aan duurzaamheid en lokale betrokkenheid. Het restaurant werkt nauw samen met lokale producenten en leveranciers om de meest verse en duurzame ingrediënten te verkrijgen. Dit niet alleen om de hoogste kwaliteit te garanderen, maar ook om de lokale gemeenschap te ondersteunen. Daarnaast neemt het restaurant maatregelen om de ecologische voetafdruk te minimaliseren, zoals het verminderen van afval en het gebruik van energiezuinige apparatuur.

Praktische informatie

Als je van plan bent om De Heeren van Coevorden te bezoeken, zijn er een paar praktische zaken die handig zijn om te weten. Het restaurant is gelegen in het centrum van Coevorden en is gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zondag voor zowel lunch als diner. Voor de exacte openingstijden en om een tafel te reserveren, kun je terecht op de website van De Heeren van Coevorden.

Plan je bezoek vandaag nog!

Een bezoek aan De Heeren van Coevorden is een culinaire ervaring die je niet wilt missen. Of je nu een fijnproever bent of gewoon op zoek bent naar een gezellige plek om te eten, dit restaurant biedt voor ieder wat wils. Bezoek ervaardrenthe.nl voor meer informatie en om je bezoek te plannen. Ontdek waarom De Heeren van Coevorden een van de culinaire pareltjes van Drenthe is en laat je verrassen door de smaakvolle gerechten, uitstekende service en sfeervolle ambiance.